140,00 MDL
În India și Coreea, Uleiul de Susan este la fel de prețuit, precum în Italia-uleiul de măsline. Uleiul de Susan, având o compoziție bogată, nu este întrebuințat doar în gastronomie, dar este folosit și pentru masaj, tratamentul pielii & părului, în prepararea medicamentelor ayurvedice. Este eficient în profilaxia maladiilor pulmonare, tulburarilor respiratorii, tuse uscată, astm, protecția împotriva razelor UV și menținerea sănătații oaselor. În medicina ayurvedica, este folosit pentru întărirea organismului, pentru detoxifierea sa, dar și pentru stimularea organelor vitale.
Uleiul de Susan are o culoare gălbui deschisă, un gust intens, specific semințelor de susan și miros plăcut.
Este specific bucătăriei asiatice, se combină perfect cu mierea și sosul de soia, se folosește la prepararea orezului, fructelor de mare, marinadei pentru carne, legumelor coapte, salatelor și deserturilor. La fel poate fi consumat ca atare, 1-2 linguriți pe zi.
_____________________________________________
Gandusha- procedură ayurvedică de curățarea corpului cu ajutorul “clătirii” de dimineață a gurii cu ulei de susan. Datorită acesteia, toxinele sunt eliminate din organism, dinții și gingiile sunt întărite, corzile vocale devin elastice, mucoasa este restaurată.
Se păstrează în încăperi cu umiditatea max.75%, la temperatura de la 2°C pînă la 25°C, ferit de razele solare. A se consuma de preferință timp de 40-45 zile după deschidere.
Weight | 475 g |
---|---|
Dimensions | 4,6 × 4,6 × 24 cm |
Volume | 250 ml |
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
Reviews
There are no reviews yet.