Ulei de Migdale - Mira.md

Ulei de Migdale


U Uleiul de Migdale dulci este foarte popular în cosmetologie, frecvent e folosit ca ingredient cheie în produsele de îngrijirea pielii și a părului, dar puțini oameni își dau seama că poate fi, de asemenea, bun pentru sănătate. Uleiul presat la rece conține o cantitate semnificativă de vitamina E și este o sursă excelentă de magneziu, fosfor și cupru. Bogat în antioxidanți, este cunoscut pentru capacitățile sale în lupta împotriva radicalilor liberi și îmbătrânirea celulelor organismului. De asemenea, este un agent anti-inflamator care îmbunătățește imunitatea și memoria. Uleiul de Migdale dulci are o culoare ușor gălbuie și un gust unic, absolut delicios.
COMANDA