Ulei de In

95.00
MDL
 
ULEI DE CÂNEPĂ PRESAT LA RECE, NERAFINAT
Uleiul de cânepă este un produs dietetic unic, cu valoare nutritivă mult mai ridicată decât în cazul altor uleiuri vegetale. Acesta conține un număr mare de nutrienți, ușor de asimilat de către organismul uman. Mai este cunoscut ca și “uleiul perfect echilibrat al naturii” deoarece este singurul în compoziția căruia acizi grași Omega 3, Omega 6 și Omega 9 respectă proporția ideală de care corpul nostru are nevoie, ceea ce face ca uleiul să poată fi consumat pe termen lung.
Uleiul din semințe de Cânepă îmbunătățește capacitatea naturală a organismului de a gestiona stresul, melancolia, depresia și lipsa de energie.
 ___________________________________________________________
ÎN BUCĂTĂRIE
Uleiul de cânepă are o culoare verzuie, datorită conținutului ridicat de clorofilă, cu miros de iarbă proaspăt tăiată şi gust plăcut, specific semințelor crude.
Se poate consuma ca atare 2-3 linguriți pe zi, sau adăugat în salate, preparete din peşte, pesto pentru paste sau în preparatele calde, fără a se fierbe pentru a nu îşi pierde din proprietăţi.
_____________________________________________________________
Știați că doar unele fructe de mare au componența nutritivă similară cu cea a uleiului de cânepă, dar sunt mai greu asimilate de organismal uman?
_______________________________________________________
BENEFICIILE ULEIULUI DE CÂNEPĂ
-          Previne bolile respiratorii
-          Benefic pentru sistemul cardiovascular
-          Menține sănătatea sistemului reproductiv
-          Benefic pentru sistemul nervos central
-          Îmbunătățește absorbția calciului, care contribuie la întărirea oaselor
-          Reduce nivelul colesterolului rău
-          Îmbunătățește funcțiile sistemului digestiv
__________________________________________________________
 
CONDIȚII DE PĂSTRARE
Se păstrează în încăperi cu umiditatea max.75%, la temperatura de la 2°C pînă la 25°C, ferit de razele solare. A se consuma de preferință timp de 40-45 zile după deschidere.
Made on
Tilda