Ulei de Armurariu

220.00
MDL
ULEI DE ARMURARIU PRESAT LA RECE, NERAFINAT
Armurariul (trifoiul de lapte) este o plantă țepoasă, de obicei folosită pentru detoxifierea organismului, îndeosebi a ficatului. Deși această plantă este considerată o buruiană, semințele sunt cultivate pentru a produce ulei medicinal. Substanțele active din ulei, în special Silimarina, ajută la regenerarea celulei hepatice si contribuie la eliminarea toxinelor din ficat. Armurariul este un antitoxic important, care ajută organismul să reziste la diverse otrăvuri.
___________________________________________________________
ÎN BUCĂTĂRIE
Uleiul de Armurariu are o culoare galben-verzuie, cu gust specific semințelor și miros subtil de nuci uscate. Spre deosebire de semințe, uleiul nu este amar.
Poate fi adăugat în mâncarea gata preparată: terciuri, salată, sandwich-uri, cocktail-uri sau în orice altă mâncare, în funcție de preferințe. La fel poate fi consumat ca atare, 10-20 ml pe zi, în dependență de organismul fiecăruia.
_____________________________________________________________
Pentru persoanele care trăiesc în zone poluate, sau cele care activează în condiții de muncă nocive, uleiul de armurariu este pur și simplu necesar. La fel și pentru persoanele care abuzează de alcool, uleiul de armurariu ajută la eliminarea toxinelor din organism.
_______________________________________________________
BENEFICIILE ULEIULUI DE ARMURARIU
-        Detoxifierea ficatului
-        Împiedică dezvoltarea diabetului
-        Îmbunătățește sistemul cardiovascular
-        Împiedică formarea pietrelor la rinichi
-        Previne psoriazisul
-        Întărește și protejează foliculii firului de păr
__________________________________________________________
 
CONDIȚII DE PĂSTRARE
Se păstrează în încăperi cu umiditatea max.75%, la temperatura de la 2°C pînă la 25°C, ferit de razele solare. A se consuma de preferință timp de 40-45 zile după deschidere.
Made on
Tilda